Tatăl Nostru

Edgar Cayce despre Tatãl Nostru 
Edgar Cayce  despre rugaciunea Tatãl Nostru:
“V-am spus de mai multe ori cã încerc sã scriu o carte cu titlul Fizica nuclearã a minþii. Undeva in unul din capitolele ale  acestei cãrti  scriam: In clipele cele mai grele ale vieții mele, fãrã ca cineva sã mã invețe, când trãiam stãri ale conștiinței joase, deprimare, suferințã, îndoialã, fricã, spuneam Tatãl Nostru.”
De fapt cred cã reușeam sã alung gândurile negre repetând la infinit aceastã rugãciune. Și miracolele au inceput sã aparã. Am incercat sã-mi explic.
Tatãl Nostru este rugãciunea pe care ne-a lãsat-o Iisus Hristos, deci numai aceastã cunoastere, a provenienței sale, ne vorbeste de la sine despre puterea si lumina sa.
Mulți descântã de deochi cu Tatãl Nostru și efectul este întotdeauna imediat. Și nu-i o purã întâmplare faptul simplu cã Tatãl Nostru purificã și parcã topește… orice energie tulbure care-l impresoarã pe cel deocheat.
De fapt, noi, cu toții, suntem ca și deocheaþi când trãim astfel de stãri. Suntem ca într-un întuneric, ca într-o pâclã groasã de ceaþã, în stare de prizonieri. Mintea noastrã și energiile interioare sunt atunci inchise in suferința mentalã. Vedem cum ne gândim obsedant la un lucru, la un om, la o situație, ne cuprinde insomnia, teama paralizantã sau îngrijorarea și nemulțumirea, senzația cã lumea este fãcutã numai din durere și… nu mai știm cum sã ieșim din aceastã stare.
Nu sta prea multã vreme în deprimare, in suferințã. Nu cãuta prea mult la ce-ai greșit, la ce ai fãcut rãu, ori la ce au greșit alții fațã de tine ! Ieși din grota stãrilor joase ale conștiinþei, care te îndeamnã sã te simți rãu, nefericit, înfricoșat, îngrijorat și nemulțumit. De vei sta prea mult acolo, te vei scufunda în Iad și o vei face prin libera ta alegere. Viziteazã Iadul, dar nu locui în el !!!
Spune Tatãl Nostru când nu te simți bine.
Când ești ingrijorat peste mãsurã, ori nemulțumit. Când simti cã urãști, sau cã nu mai poți. Când ești deprimat, tulburat sau nefericit. Când gândul la ziua de mâine te copleșește, spune Tatãl Nostru!…
Ai sã observi cã te vei lovi de o dificultate puternicã. Nu poți sã spui Tatãl Nostru. Nu te poți concentra asupra rugãciunii, cãci gândul tãu zboarã tot acolo, în negriciunea mentalã, în suferința care te bântuie. S-ar putea sã spui primele douã-trei versete ale rugãciunii, apoi sã te trezești cã ai uitat cuvintele urmãtoare, ori cã te gândești tot la suferința ta.
Nu renunța ! Spune rugãciunea ! Cãutã-o cu mintea, cu tot sufletul tãu și spune-o mai departe ! Pune mintea ta sã se concentreze asupra rugãciunii, pânã ce o poate spune fãrã greș, de la început și pânã la sfârșit.
Dacã uiți rugãciunea și dacã te trezești cã nu te poți concentra asupra ei… este semn cã te afli în câmpuri de suferințã, care vor sã te reținã în ele, prin puterea Legii Atracției. Mintea va fi atrasã tot mai mult spre conștiința suferinței pânã ce va ieși de acolo concentrându-se asupra rugãciunii.
Este foarte important sã știi cã Tatãl Nostru trebuie repetat.
Trebuie spus fãrã întrerupere, din nou și din nou, cu tot sufletul, cu toata concentrarea mentalã, pânã ce vei simți cã te-ai eliberat… din câmpurile care te-au înlãnțuit, din suferinþã.  Când vei ieși de acolo, te vei simți liniștit și vei putea sã atragi la tine gânduri și sentimente de încredere, de bucurie, de iubire sau mãcar de mulțumire.
Avantajele rugãciunii
Edgar Cayce, celebrul medium american considera cã modalitãțile de pãtrundere a bolilor și suferinței corpului uman, sunt urmarea otrãvurilor cognitive, secretate de gândurile negative.
Astfel, în Statele Unite s-a lansat o adevãratã campanie a optimismului și celebrul îndemn think positive s-a popularizat tot mai mult în rândul oamenilor.
Cayce spunea: Gândind pozitiv putem vindeca, gândurile optimiste având puterea de a acționa benefic asupra organismului reglând activitatea glandelor vitale.
Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu și fundamental de meditație, prin intermediul rugãciunii Tatãl Nostru. Totodatã, el explica corespondența dintre fiecare verset al rugãciunii și respectivii centrii glandulari ce sunt influentați de aceasta.
Trebuie sã încerci sã resimți fiecare val de semnificație al fiecãrui verset, sã extragi sensul energetic al acestuia și sã îl direcționezi cãtre organul în cauzã, sã simți cum acest verset curge prin corpul tãu. Cãci se produce în corpul fizic un rãspuns la reprezentãrile corpului energetic: se construiește astfel o reacție chimicã, fiind posibilã vindecarea, concluziona autorul.
Iatã așadar dupã Edgar Cayce, corepondența între versetele rugãciunii și principalele glande endocrine stimulate:
TATÃL NOSTRU CARE EȘTI ÎN CERURI acționeazã asupra glandei pituitare, cu rol de declanșator al procesului;
SFINȚEASCÃ-SE NUMELE TÃU acționeazã asupra glandei pineale;
VIE IMPÃRÃȚIA TA deschide tiroida și regleazã funcția acesteia;
FACÃ-SE VOIA TA PRECUM ÎN CER deschide tiroida;
AȘA ȘI PE PÃMÂNT acționeazã asupra timusului;
PÂINEA NOASTRÃ CEA SPRE FIINȚÃ DÃ-NE-O NOUÃ ASTÃZI deschide gonadele, glandele sexuale;
ȘI NE IARTÃ NOUÃ GREȘELILE NOASTRE, PRECUM ȘI NOI IERTÃM GREȘIȚILOR NOȘTRI acționeaza asupra glandelor suprarenale;
ȘI NU NE DUCE PE NOI ÎN ISPITàacționeaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni;
CI NE IZBÃVEȘTE DE CEL RÃU acționeazã în noi asupra timusului;
CÃ A TA ESTE ÎMPÃRÃȚIA acționeazã din nou asupra tiroidei;
ȘI PUTEREA acționeazã asupra glandei pineale;
ȘI SLAVA ÎN VECI redeschide pituitara;
AMIN formula de închidere a acestor centri energetici și de reconectare la planul terestru.
Astfel, Cayce este de pãrere cã riscul apariiei unor boli sau afecțiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gândesc pozitiv sau se roagã în mod frecvent.
DOMNUL SÃ FIE CU VOI ÎN VECII VECILOR.  AMIN !!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s